En helt vanlig dag...

... började med att det var jag som fick packa Junis rygga till babysimmet i morse. Jag slet som ett djur, och väl på väg ut från Kärda frågar Karin: - Du glömde väl inte badbyxorna va?

Sen kunde det bara bli bättre.

Vi bjöd Isabell på korv med bröd-grillning ute vid Naturum, och som vanligt var det jag som fick packa grejjerna. Väl framme på parkeringen kom jag på att jag hade glömt tändstickorna hemma. Så vi fick låna av personalen på Naturum, dock fick vi bara en och en halv tändsticka, jag hade med tändvätska så eld fick vi. Karin packade fram korven och med ett misstänksamt läte frågade hon: -Du glömde väl inte korvbröden va?

Sen kunde det bara bli bättre.

Efter fyra korv med bröd utan bröd packade jag grejjorna i bilen och vi åkte hem. Väl hemma hade den förbannade tändvätskan läckt ut i papperspåsen och sölat ned Junis åkpåse som numera luktar grill.

Sen kunde det bara bli bättre.

EKK-filmer

Nu har EKK lagt upp en hel del filmer från Albarracin, fontan, Kjuge och Skiftinge.
Det ser lovande ut! Och jag vill ännumera till Albarracin!


Här!

Brutus Östling i stan!

Japp jag är la lite sjuk fortfarande, men nu är jag frisk!
Ikväll kommer Brutus Östling för att föreläsa om fåglar och hans fotointresse. Jag har tre av hans böcker och måste säga: -Missa INTE detta!

Sjuk och tillskott i fotoväskan.

Oki, nu var det dags att bli sjuk, typ snor och slem. Men lika glad är jag för det för jag har köpt en fet blixt! Det blev en beg 550 EX Canons flaggskepp får ett par år sedan. Nu är det 580 EX II som gäller men jag slog till på föregångaren. Så nu får jag leva på knäckemacka och vatten ett tag.

I veckan som gick hoppades jag på att klättra i Borås, det sket sig, och även Sävsjö... Men visst nu är det snart Bouldertävlig i Västervik då gäller det att toppa formen. Bara för att det är kul vettja...

Spam och skitväder!!!

Jaha, SMHI!!!

Idag var den stora dagen fin från klockan 06:45 till 08:00, sen började det regna, nu hagel och vad är näst på listan? Jag fick inse att min stora köttardag skulle gå i kras och nu lullar jag runt i huset som ett grinigt barn. Har försökt tre gånger att ta mig ut i garraget men har ej lyckats med det.

Klas, Sammy och Jimmy har iallafall kul, fick en rapport idag från dem. Klas ser ut att vara i riktigt toppform med 7A rapporterade på scorecardet. Göttjobbat!!!

Mina planer i veckan är:

Försöka komma till Borås en dag för att tänja på gränserna på Problem klättergym.
Försöka åka till Sävsjö och kötta med Axel om han är där.
Hålla i barnklättringen, hehe...

RSS 2.0