Om Anders blogg sover så har min dött!

Har haft några utedagar i veckorna men ingen energi att överföra känslorna i ord, kanske för att jag har trettiåtta bollar i luften just nu plus en liten flicka med namn Juni som har lärt sig att köra gåstol och öppna lådor och ibland stänga lådor med fingrar mellan. Jag har snart planer på att gjuta mina första grepp, det gäller bara att sätta igång nu.

Vad händer ute då? Jag har jobbat på Eldsjälen 7A typ och har bara ett 5C move kvar att göra... Varför!!! Viktor säger att det sitter i huvudet, jag kan påstå att i huvudet finns det ingenting!

Sen ska jag till Västervik å tävla om att inte komma sist igen på bouldercupen, fan det är kul! Ska ju fota åxå. Har lagt ett bud på en begagnad blixt EX 550. Så då ska jag få lite bättre bilder lovar jag.

Kjuge kommer att klara sig utan mig i påskhelgen, ska upp till det nordligaste Norge och plundra ett överblivet släkthus (ej slakthus) som ska säljas. Synd! Hade hopas att dela säng med Hasse och Fredrik i husvagnen.

Och på tal om folket från Eskilstuna så finns det skitsnygga bilder på Anders blogg från Albarrachin.

Och Fredrik har gjort det!!! 6C?!!! Fan killen är grym! Jag köttade med honom för några helger sedan och då visade han prov på råstyrka. Det är grymt vad han har utvecklats!

Nåja, ett par bilder då:

image300
Repsi (under 7A!)

image301
Eldsjäl 7A

Bring On The Boulders 2008

Mina lärjungar (nåja) har pimat en opel kedett typ som denna....

...med den ska de ge sig ut i EU med paddor på taket och tejpade fingrar. Vad jag hört i dag är att de fick sjuta på starten en dag på grund av handbromsen har kärvat, sant eller falskt? Vi är många som undrar hur länga vrålåket kommer att hålla.

Destination: Fontan, Albarrachin och eventuellt Magic Woods.

Players: Sammy, Klas & Jimmy.

Lycka till!!!

Snåla Smålänningar? Steg 1

Nja jo eller?
Har i dagarna haft fruktansvärd behov av nya grepp till min vägg, och kollat in alla USA-sajter och hittat en hel del coola grepp. MEN!!!! Dyrt är det!!! Så nu har jag beställt hem en kemilåda för 500 kronor, för att försöka på konsten att tälja egna grepp. HAHA!!! Jo det är sant!

Hur gör man då?

Steg ett:

MASTER (Original) i skumblock liknande nedan. Jag använde "blommskumm" som jag köpte på B-landet.
image297

image298

image299

Facelift

Nu med en finare och personligare stil.

Bumling Open -08


Haha! Det var en rolig boulderfilm!

The thin grey line

Sammy gör andra repetitionen av The thin grey line, och det är Jimmy som är fadern till denna linjen.

Oki, nu med nya möjligheter!

Haha!!! Tog ett tag att fatta hur man gör för att lägga in filmer på blogg.se efter ett fint mejl från support är fet bara att njuta av ren kär Bouldring.

The return of the missing climber

The return... är ett coolt problem i Enkällaboberg. Jag klättrar och Viktor hejjar.

RSS 2.0