Hult rockar!!!

Jag dissade Kjuge här om dagen och rosade Hult, och det med besked! Hult ROCKAR!!!

Idag var vi 10 och en halv stycken klättersugna boulders ute i Hult, några för att kötta och några för att fika.

image232
The thin grey line

image233
Sammys Arete

image234
Sammys Arete

Enkällaboberg "Leifsland"

image228

image229

image230

image231
Tack till Uffe och Isabell...

8A

Sammy regerar!

Han, Klas och Jimmy roadtrippar denna helgen till Fruberget och Marstrand (Västervik) för att sända dödshårda linjer. Klas har enligt rykten sickat 6b+ och 6c onsight, väntar på bekräftelse av Klas själv.
Sammy gick den hårda skolan och satte Fysiologi 8A, han ringde till och med hem till mig för att höra om han startade rätt... Grattis!

Imon är det Marstrand och eventuellt en tur tillbaka till Fuberget som gäller.

Jag hoppas att någon ringer mig ikväll och säger:
-Dan... jag vill gärna åka med dig till Västervik imorgon... är det ok?

Snälla!!!

070-6002290


Dr. Gonstead: "If it ain't broke, don't fix it."

Kan bara instämma!

Köttade på i Gröndal igår kväll, resultatet blev en sträckning i nacken. Det käns som ett spjut som är nedtryckt brevid nacken/ryggraden och jag har aldrig haft bättre hållning än nu. //Be back!

NM

Norge arrangerade NM i lead igår och idag, allt streamades på webben och jag satt klistrat vid datorn under finalen, iallafall herrarnas.

Norrmännen är roliga de hade inget ljud så de skrev på papper och förde texten framför kameran, som stumfilm ungefär. Haha!!! Bättre det än Spansk grundgemusik.

Herrarnas finalled såg fin ut, inte raka vägen utan lite roliga sekvenser gjorde att handsvetten började flöda. Magnus Mitbö köttade och såg ganska överlägsen ut, liksom i en annan klass, världsklass.

Ville bara säga att vår Axel Hultqvist var på plats men lyckades inte komma till finalen.

Kjuge... för sjuttioelfte gången...

Kjuge... för sjuttioelfte gången... kan det vara kul? Vad gör man i Kjuge egentligen?

Mina tankar går lite åt olika håll nu för tiden när jag tänker på Kjugekull, ena gången: Yes nu ska jag kötta!!! andra gången: Fan vad surt!!! Jag har liksom sett Kjuge och om jag jämför med andra crags i södra S som Knutby, Järnforsen och Hult så ligger Kjuge inte i topp längre. Jag kan känna att en heldag i Hult skulle ge mig mer än att förnedras på samma problem gång på gång i Kjuge. Hult, ett ganska färskt område mellan Värnamo och Växjö med fina problem och potential för mera utvecklig i Varnamoanda (helst 20 problem/varianter per block). Sen har vi Knutby utanför Linköping med två besök måste bara prioriteras högt. Och inte minst Järnforsen, Smålands svar på Kjuge, ett outmätteligt antal problem väntar på att bli framborstade. Men nää... det blir Kjuge iallafall...

Hur många gånger har jag hängt på Första stenen i Kjuge? Haha!!! Tönt!

Nu vädjar jag till er alla att tänka om nästa gång, rikta näsan åt ett annat håll och mot nya mål. Vi har bara några timmar till Raz-place i Västervik, hela västkusten, Nybro, ja listan kan göras lång.

Åh vad skönt att få dela med mig av detta...

Lite bilder från Lördagens VK2 klubbresa:
image222

image223

image224

image225

image226

image227

Tnx!


RSS 2.0