Varför skriver du inget på din blogg Dan?

Fick ett MSN från Jimmy och han undrade varför jag inte skriver på bloggen. Det undrar jag åxå... först och främst är detta en klätterblogg, och för att skriva något så måste man ju klättra. Visst, en sväng till Halmstad på totalboulder och en sväng i helgas till klätterdomen i GBG är något att skriva om, och nu skrev jag det.

Här kommer en historia om en skalbagge och dennas väg genom dörren. Av mig.

En dag, eller natt. En skalbagge, vi kan kalla honom för Jens, rund som ett klot med klottriga ben, iallafall fula, skulle idag... eller natt passera genom en väg där dörren står, Jen skunde iunte förstå varför han hade det så svårt att först att det var han som inte kunde välja denna vägen eftersom det var en annan som valde att han skulle välja denna vägen.
   Jens... skalbaggen ville äte en korv som låg på planket, utan bröd. Utan att då heller förstå att det var han som valde att välja denna korven och inte en annan. Iallafall... Korven kunde inte rädda sig utan den hamnade i magen på Jens, som en korv. Det var Jens som ville det.
   Varför Jens inte kunde bestämma sig om vägen genom dörren, eller var der dörren som bestämde åt Jens? Nej det var en annan skalbagge som valde att Jens skulle välja. Det blev ett evigt tjat om vägen, och det hann bli natt, eller dag.  Nu var det bråttom, varför skulle Jens av alla skalbaggar just kliva över dörren genom tröskeln, eller var det tvärtom? Han, Jens, valde att begripa det iallafall och förstod snabbt att han var tvungen att bajsa. Det var korven som bestämde det.
   Efter att ha sett Jens jobba med korven och korven äntligen komm ut i det fria igen... eh... så var jag tvungen att blunda en sekund. En sekund senare såg jag igen.
   Jens den lilla skalbaggen kunde inte förstå att det var han som ville passera dörren, inte krossa hans dröm. Att krossa dörren är som att passera dörren utan att ens ha försökt. Men Jens försökte, eftersom han hade fått veta att det var någon annan som bestämde över hans. Det var Jens som bara ville passera dörren och inte ens krossa den, bara försiktigt ta sig genom den. Utan att passera och krossa den. Eller var det igenom?
   Idag var det natt och det blev läge att ta sig i akt och fundera ut en taktik, vems? Iallafall, Jens ville bara ta sig genom dörren, eller över. Så taktiken blev den.
   Jens skulle inte alls få reda på sanningen om hans vilja att ens försöka eftersom han inte försökte, och nu ska Jens gå och sova.

Puss alla!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

HAHAHA!! Har du ätit norska flugsvampar?!?! :D

2008-06-25 @ 16:57:32
URL: http://cafeclimb.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0